Home » » Apply Adsense Account

Apply Adsense Account

Written By Wanie on Saturday, 10 March 2012 | 3/10/2012 01:00:00 pm

Tips: Apply Adsense Account 
Ok..mungkin cara ni agak common tapi aku harap post ni tetap membantu.Gunakan Blogger atau Docstoc.com.Tahukah anda terdapat pemain2 adsense yang mmpunyai lebih dari 1 acc.uhuhuuh..Ok aku cuba kongsikan..

Apply Guna Blogger.
1)Create 1 e-mail google yabg fresh.
Jangan sesekali kaitkan email baru ni dengan email2 lama korang.Wat 1 lagi acc blogger yang baru.

2)Gunakan Niche yang tengah HOT di US,UK or Canada.
Haaa...cara ni mcm biasa r..Gunakan Google trends dengan sebaik-baiknya.Kreativiti anda sangat penting.Jangan sesekali wat blog yang berkaitan dengan copyright issues.Cth:Lagu,Filem bla2....Cuba guna niche Health@Weight Loss.


3)Buat dalam 10-15 artikel berdasarkan niche anda.
Cari di SINI .
Tapikan untuk artikel ni apa yang aku prasan kalau korang wat sendiri artikel tu dan sememangnya nmpk unique,bkn stakat sng approved,SEO pun senang..Hurmmm...
Translate artikel yang korang dapat di Google Translate.Spin macam ni: English-Spain-German-France-Spain-English-German-English....Pastikan lps spin tu korang baca dulu artikel tu...Agak2 ada yg xkne korang edit sendiri r..

4)Apply Adsense selepas seminggu
Bukan pe sekurang2nya nampak la korang nya blog ni xspam..Elakkan blog anda di anggap spam.Artikel tu jangan post serentak 15 artikel sehari..Wat sehari 3 pun dh ok kot...Cuba apply adsense pada hari Isnin..Xdpt nk jelaskan kenapa tp dari forum2 luar yang aku join diorng galakkan apply pada hari Isnin..

0 comments:

Post a Comment