Home » » Sharing is caring

Sharing is caring

Written By Wanie on Monday, 7 November 2011 | 11/07/2011 01:59:00 am

Churp-churp



nak join= Klik disini

1. Bagaimana churp churp ni beroperasi? – ia menggunakan platform twitter sebagai pengantara dan konsep dia amat mudah sekali iaitu anda menjadi orang tengah. Diasaskan oleh Nuffnang jadi kita boleh faham bagaimana nuffnang berfungsi kan? cuma kali ini kita tukar sikit konsep dia.Nuffnang > Blog anda > Blog follower

ChurpChurp > Twitter anda > Twitter follower

Jadi apa yang anda tweet akan dibaca oleh follower anda dan setiap link yang diklik bermaksud duit dikreditkan ke dalam akaun anda. Mudah bukan?2. Macamana nak buat duit dengan churpchurp? – modus operandi sama macam anda promosikan reff link dan anda diberi kebebasan untuk menulis apa sahaja selagi objektif asal iaitu mempromosikan sesuatu yang dikehendaki oleh advertiser itu tercapai. Macam biasala semua orang benci spam jadi pandai-pandaila tweet mengikut kreativiti anda.

4. Minimum amaun untuk cash withdrawal – kalau nuffnang bagi RM50 tapi churp churp RM100. Jangan risau setiap kempen berbeza kadar bonus yang diberikan. Tak mustahil nak capai RM100 kalau kena caranya.
Trafik tinggi = percentage income pun tinggi
Follower ramai = percentage visibiliti tweet anda lebih meluas


jommmm kpda sape2 yg nk join saya untuk cari duit sambil berrr-blogging boley la isi borang..klik link di bawah.!!


  • Klik pada link diatas..
  • Sign In Using FB
  • Completekan borang dan survey di bahagian setting yang ditanda dengan tanda "!".
  • Sekian..jika ada petanyaan bloleh comment je terus :)

Klik on this advertisement for detail

1 comments:

  1. dah join... it good dude...
    dah tebus duit dh...
    hihi
    singgah usha entry usha iklan.
    jom singgah .. sama2 tmbh duit.

    ReplyDelete